A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

1/2
1/2

 

István és Gina
2019 júl 08 h
Attila nagyon köszönjük az esküvőnk fantasztikus volt!!! 10/10es bulit csináltál mindenki mulatott folyamatosan kapjuk a dícséretet a vendégeinktől. Nagyon hálásak vagyunk a legjobb választás volt részünkről, mindenkinek szívből ajánlom!!!

 

Kiss-Szabó Mariann
2018 nov 06 k
Nagyon köszönjük Attila ezt a fantasztikus, pörgős szülinapi bulit, amin 2018.xx.xx te húztad a talpalávalót!
Szuper zenész vagy! Gratulálok!
Kívánom, hogy sok ilyen jó rendezvényben legyen még részed!

 

Dalma és Csaba
2018 aug 06 h
Számunkra te vagy a "zenészek zenésze" Köszönjük Neked hogy még szebbé tetted a napunkat! Továbbra is sok sikert kívánunk Dalma és Csaba!

 

Bea és Tamás
2018 jún 25 h
Nem is tudom szavakba önteni , mennyire hálásak vagyunk neked. A jó lagzi alapköve egy jó zenész. De te fergeteges hangulatot teremtettél. Szinte szünet nélkül táncoltattad a népet. A táncparkett sosem volt üres. Szívből foglak ajánlani bárkinek aki házasságra készül. ( Köszönöm a Despasito-t) ????????

 

Tibor és Orsi
2018 jún 20 sze
Kedves Attila!
Hálásak vagyunk, hogy Isten hozzád vezetett, mert örömünket a te zenéd is emelte. Aki a keresgélésben eljutott eddig a honlapig és eddig az üzenetig, ne keressen tovább! Megbízhatóság, szerénység, kiváló szolgáltatás. Mindenkinek bátran ajánljuk őt. Isten áldja meg életét és családját!

 

Heni és Frédi
2018 jún 06 sze
Kedves Atti
“Örökre szóló...”emlék lesz számunkra hogy Te zenéltél és énekeltél Nekünk életünk Nagy napján. Imádtuk a nyitótánchoz az általad énekelt Kökény Örökre szóló szerelem dalt Gyönyörű volt❤️ A buli pedig fergeteges❤️❤️ Örülünk hogy megismertünk. Te vagy a legjobb!!! Köszönünk mindent Neked❤️

 

Annamária & Sándor
2018 jún 04 h
Köszönjük szépen Attila,hogy életünk legcsodálatosabb napját még emlékezetesebbé varázsoltad a fergetes bulival!!!Nagyon jól éreztük magunkat a vendégeink is elégedettek voltak!!!Csak ajánlani tudlak mindenkinek!!!! Üdvözlettel:Annamária & Sándor

 

Maya és Gergő
2017 szept 04 h
Még az esküvőnk dátuma sem volt meg, de már akkor tudtuk, hogy Te leszel az, aki húzni fogja nekünk a talp alá valót. Nem csalódtunk, nem is csalódhattunk, hiszen tapasztalt, felkészült muzsikus és igazi jó barát vagy! Köszönjük a jó hangulatot!
1/2
1/2